Home | Colofon | Sitemap |

Qvive - nonstop human performance

Qvive focust zich op de kracht van organisaties en haar medewerkers. Daarbij staat het thema gedragsverandering centraal. Denken in een nieuw paradigma: Hoe kan je iemand op een positieve manier bewust maken van persoonlijke kracht? Hoe zet je die bewustwording om in verandering?

Qvive bestaat uit een team van psychologen, coaches en professionals die dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve methodes op het gebied van (persoonlijke) effectiviteit. Bewustwording van de huidige situatie is de eerste stap naar een betere balans. Positieve effecten worden zowel op individueel, team- als op organisatieniveau bereikt. Waarbij als uitgangspunt geldt dat ook als de druk op de organisatie toeneemt, de motivatie en de productie op peil blijven.

Voor iedere organisatie, team en individu hebben wij een passend programma. Deze programma’s zijn gebaseerd op wetenschappelijk beproefde methoden en technieken. Qvive is gespecialiseerd in Resilience en Heart Rate Variability (HRV).

  

Stressmanagement Programma Resilience Programma
De persoonlijke en meetbare aanpak van Qvive geeft direct inzicht in waar uw organisatie en medewerkers op dit moment staan.   Ooit van Resilience gehoord? Resilience leert je groeien door verandering vanuit een nieuw positief paradigma. Lees nu meer over optimaal presteren in elke situatie.
 
 

 

 
©2008 Qvive BV // Webontwikkeling: Creative Innovations

Human Performance